Завершуємо сьогодні блок "Управління проєктами" у межах навчального інтенсиву "Розбудова та Спроможність"

???? 4 дні активного навчання від Krzysztof Łątka

Завершуємо сьогодні блок "Управління проєктами" у межах навчального інтенсиву "Розбудова та Спроможність" від ГО Агенція сталого розвитку міста.

???? Півсотні учасників та учасниць отримали нові інструменти від Krzysztof Łątka, тренера-практика з міста Люблін. Ми переконані, що цей досвід та знання стануть корисними у діяльності громадських організацій, благодійних фондів та волонтерських ініціатив, що були з нами ці дні.

???? Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» для громадського сектору, який відбувається у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).

???? Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаВПО #Рівненщина

#створюємо_можливості #розбудова_спроможність

Krzysztof Łątka Olena Khmelnyk Вікторія Власюк Ivanka Harniuk Андрій Хмельник