Вуличний лекторій «ДеревоFEST»

22 травня 2021 року на міському еко-пікніку «ДеревоFEST» провели Вуличний лекторій із запрошеними спікерами з Рівного, Києва, Житомира, Луцька та Львову.

ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ

Модераторка Олеся Гощук

???? Природа та мистецтво. Екологічний художній пленер «Трансформація», художниця, керівниця проєкту Tetyana Myalkovska (м. Луцьк).

???? Адаптація міста Рівне до зміни клімату від Oksana Mariuk, голови Ради Української кліматичної мережі, юрисконсультки ГО Екоклуб.

???? Проєкт концепції зелених коридорів Рівного від Dmytro Kotlyarov, архітектора майстерні архітектури та дизайну MOST.

???? Вікові дерева у Рівному та їх цінність для міста від Kyrochenko Irina, керівниця Екологічний центр ПДМ.

???? Управління міським озелененням: успішний досвід Львова від Oleksandra Sladkova, керівниці Управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування ЛМР.

???? Протидія поширенню інвазивних видів рослин: як досягти успіху в місті? від Іван Хомяк, доцента, кандидата біологічних наук Житомирського державного університету імені Івана Франка (м. Житомир).

???? Як мешканці можуть покращувати озеленення міста: Громадський бюджет / Рівне та інші інструменти участі від Irina Stasiuk Babchuk, експертки з партисипації, Рада реформ Рівного.

???? План зміни підходів до міського озеленення в Рівному від Oksana Maiboroda, голови Рада з озеленення Рівного, співкоординаторки ГІ Сад історій в Рівному.

???? Відновлення парку на Грабнику: наступні пріоритетні зміни, Olya Shevchuk, міська планувальниця MOST.
 

✅ Подія відбувається у межах проєкту Місто шумить інакше #запідтримкиУКФ.

Організатори пікніка: ГО "Агенція сталого розвитку міста", ГІ "Сад історій в Рівному", Екологічний центр ПДМ