Важливо вчитися будувати тривалі стосунки з партнерами проєкту, де панує довіра та взаєморозуміння

І ми цьому вчилися на тренінгу «Партнерство в проєктах. Консорціум», що відбувся у межах навчального інтенсиву «Розбудова та Спроможність».

Представники та представниці громадських організацій та волонтерських ініціатив почули багаторічний досвід та поради від тренерки Ольги Ютовець. Адже вона вміє шукати потрібних партнерів для масштабних проєктів, будь-якого напрямку, налагоджувати тривалі довірливі стосунки з партнерськими організаціями, не на один проєкт, та має власні лайфхаки в комунікації з міжнародними партнерами. Також, учасники вчилися шукати партнерів для своїх проєктів на онлайн-платформах та писати перші "правильні" листи до них.

???? Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаВПО #Рівненщина

#створюємо_можливості #розбудова_спроможність

Olena Khmelnyk Вікторія Власюк Ivanka Harniuk Андрій Хмельник