Розвиток громадянського суспільства: реєстрація на освітній інтенсив у с.Рогань, Харківська область


Оголошуємо набір учасників на серію тренінгів «Розбудова та Спроможність», який відбудеться 16-18 травня 2024 року в с. Рогань Харківської області. 

 

Передбачено два основні блоки тренінгів:

1) «Написання грантових заявок» - триденний інтенсив з 16 по 18 травня. Учасники отримають знання та навички з підготовки грантових проєктів, структури заявки, формулювання цілей та завдань, оцінки результатів та звітності.

 

2) «Комплексне реагування на випадки гендерно-обумовленого насильства та запобігання сексуальній експлуатації у гуманітарних контекстах».

Навчання організовано з метою підвищити спроможність організацій громадянського суспільства щодо написання якісних проєктних пропозицій, залучення фінансування та реагування на гуманітарні виклики в умовах воєнного стану.

 

До участі запрошуються представники громадських, благодійних, волонтерських організацій та ініціатив, а також працівники, що надають допомогу постраждалим.

 

Реєстрація: https://forms.gle/QmDFRAE83LwZLNA1A 

 

«Розбудова & Спроможність»: створюємо можливості для розвитку громадянського суспільства Харківщини!

 

Довідково

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО БФ «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.