Реєстрація на тренінги для жінок Сумщини, 3 - 5 грудня

Тренінги у м.Ромни: допомагаємо покращити навички самоорганізації та саморозвитку, ділимося інструментами самодопомоги та ефективними техніками самозахисту від проявів насильства!

Запрошуємо жінок Сумщини на тренінги:

1️⃣ Жіноче лідерство. Партнерство, 04 грудня

2️⃣ Жінка в бізнесі. Гранти для бізнесу, 05 грудня

3️⃣ Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації, 03, 04 або 05 грудня

За час тренінгів ви дізнаєтеся про:

✅ Основні концепції лідерства, комунікацію і співпрацю, партнерство та переговори.

✅ Приклади сучасних жінок-підприємиць, виклики та перешкоди, значення гендерної рівності у бізнесі.

✅ Практичні поради від психологів щодо виявлення актів насильства, інструменти попередження та протидії гендерно зумовленого та домашнього насильства, методики самозахисту та самодопомоги у критичних ситуаціях.

Навчання підійде для жінок, охочих розвинути власну справу, перетворити ідеї в реальні проєкти, залучити кошти на розвиток своєї діяльності та убезпечити себе і своє оточення від актів насильства в умовах війни. Ми хочемо надати вам інструменти для повноцінної самореалізації, працевлаштування, інтеграції у суспільство, відновити своє життя в сучасних умовах, та стати собі опорою.

???? Реєстрацію відкрито до 1 грудня 2023 року за посиланням: https://forms.gle/rXM1jPcCzMY7Hkq8A

Тренінги відбудуться з 03 по 05 грудня офлайн у м. Ромни. Організатори компенсують для учасниць витрати на проїзд і харчування.

Приєднуйтеся до нашого навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність», самореалізовуйтеся та розвивайте власний потенціал!

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує Джерело надії України / Spring of Hope. Ukraine / SOH.UA у партнерстві з Агенція сталого розвитку міста та Благодійна організація Hitex, за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаПостраждалим #ПростірПідтримкиІніціатив #Сумщина #Харківщина #Чернігівщина #ГНЗ #GBV #PSEA