Реєстрація на тренінги для жінок: інтенсив «Розбудова & Спроможність» у м.Прилуки

Розпочинаємо набір учасниць на освітні тренінги з самореалізації та самодопомоги для жінок Чернігівської області, спрямованих на подолання наслідків війни, пошуку опори в собі та напрацювання механізмів захисту.


Які тренінги будуть проведені? 

Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації

Дати проведення: 14 травня або 15 травня 2024

Наша спікерка, Ірина Трач, допоможе сформувати розуміння теми гендерно зумовленого насильства. Навчимо вас захищати себе від будь-яких проявів насильства та сексуальної експлуатації, розповімо про техніки самодопомоги, практичні поради та рекомендації  як протидіяти домашньому та гендерно зумовленому насильству,  та як не стати потерпілими.

.  

Реєстрація: https://forms.gle/9T4BxgyiDgSbFzC67  


Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність»  є безоплатним, та відбувається в межах реалізації проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).

Організатори забезпечать учасників харчуванням, покриють витрати вартості проїзду (за наявності квитків).

 

Приєднуйтеся до нашого навчального інтенсиву "Розбудова & Спроможність" у м.Прилуки та отримуйте інструменти для самореалізації і самозахисту!

 

 Довідково

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО БФ «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.