Реєстрація на тренінги для жінок Харківщини, 28 листопада - 2 грудня

Запрошуємо жителів і жительок Харківщини на освітній інтенсив «Розбудова & Спроможність» у м.Первомайський з 28-го листопада по 2-ге грудня!
Мрієте осягнути мистецтво написання грантових заявок і залучення фінансування? Бажаєте розвивати ініціативи, які змінюють суспільство? Бачите себе лідеркою або підприємицею? Хочете отримати професійні поради та рекомендації, як запобігти будь-якому прояву насильства? Ми запрошуємо вас на серію тренінгів у м.Первомайський!

???? Долучайтеся до тренінгів для жінок:

- 01 грудня 2023 - «Жінка в бізнесі. Гранти для бізнесу»

- 02 грудня 2023 - «Жіноче лідерство. Партнерство»

- 30 листопада, 02 грудня 2023 - «Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації»

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/LUo9mHxkGy6hoi7M6

???? Долучайтеся до тренінгів для представників громадського сектору, волонтерів та учасників ініціативних груп:

- 28, 29, 30 листопада 2023 - «Написання грантових заявок»

- 01 грудня 2023 - «Комплексне реагування на випадки гендерно зумовленого насильства. Запобігання сексуальній експлуатації та насильству в контексті гуманітарного виклику (GBV/PSEA)»

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/TjCoaAYGkvck68at5

???? Що ви отримаєте від навчання у нас?

1️⃣ Безоплатна участь у тренінгах

2️⃣ Менторська та консультаційна підтримка від експертів для впровадження проєктів у ваших громадах після проходження інтенсиву

3️⃣ Компенсація витрат на проїзд і харчування

❓ Тренінги будуть відбуватися у м.Первомайський. Організатори повідомлять учасників про точну локацію після реєстрації та підкажуть як дістатися місця призначення.

???? Кого запрошуємо до навчання?

Ми запрошуємо жителів Харківщини, які шукають нові інструменти саморозвитку, бажають відкрити чи вдосконалити власну організацію, бізнес чи громаду. Чекаємо на активних представників і представниць громадських організацій, волонтерських ініціатив, благодійних організацій та гуманітарних напрямків!

Розвиваємо лідерські та підприємницькі якості, навички самодопомоги та самозахисту, вчимося знаходити партнерів та залучати гранти! ????

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує Джерело надії України / Spring of Hope. Ukraine / SOH.UA у партнерстві з Агенція сталого розвитку міста та Благодійна організація Hitex, за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаПостраждалим #ПростірПідтримкиІніціатив #Сумщина #Харківщина #Чернігівщина #ГНЗ #GBV #PSEA