Реєстрація на тренінги для жінок Чернігівщини, 5 - 8 грудня

Запрошуємо жінок Чернігівщини на освітні тренінги у м.Прилуки з 6-го по 8-ме грудня!

Бажаєте активно сприяти ініціативам, які впливають на суспільство? Відчуваєте в собі потенціал лідерки або підприємиці? Хочете убезпечити себе і своє оточення від будь-яких проявів насильства? Зацікавлені почути досвід експертів та знайти нових партнерів?

???? Долучайтеся до тренінгів для жінок:

- 06 грудня 2023 - «Жінка в бізнесі. Гранти для бізнесу»

- 07 грудня 2023 - «Жіноче лідерство. Партнерство»

- 06, 07 або 08 грудня 2023 - «Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації»

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/m6QjVSKBuQ835UZj8

???? Що ви отримаєте від навчання у нас?

1️⃣ Безоплатна участь у тренінгах

3️⃣ Компенсація витрат на проїзд і харчування

❓ Тренінги будуть відбуватися у м.Прилуки. Організатори повідомлять учасників про точну локацію після реєстрації та підкажуть як дістатися місця призначення.

???? Кого запрошуємо до навчання?

Ми запрошуємо жительок Чернігівщини, які шукають нові інструменти саморозвитку, бажають відкрити чи вдосконалити власний бізнес чи громаду.

Розвиваємо лідерські та підприємницькі якості, навички самодопомоги та самозахисту! ????

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує Джерело надії України / Spring of Hope. Ukraine / SOH.UA у партнерстві з Агенція сталого розвитку міста та Благодійна організація Hitex, за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаПостраждалим #ПростірПідтримкиІніціатив #Сумщина #Харківщина #Чернігівщина #ГНЗ #GBV #PSEA