Реєстрація на навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» для громадського сектору

???? Реєстрація на навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» для громадського сектору

✍️ Це серія заходів та навчальних тренінгів із метою підвищення організаційної та інституційної спроможності неприбуткових організацій, волонтерських та ініціативних груп. У програмі - навчання розробки стратегії проєкту та підготовки грантових заявок, інструменти та методи управління проєктами, пошук партнерів, інструменти розбудови спроможності організацій, комунікація в проєктах.

У першу чергу, інтенсив спрямований на розбудову спроможності місцевих організацій та спільнот громадянського суспільства, які працюють в напрямку надання допомоги ВПО, гуманітарній сфері, в напрямку подолання кризи, спричиненої війною.

⭕ Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» є безкоштовним, та відбувається у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF). Організатором є Громадська організація Агенція сталого розвитку міста.

Учасники навчаться:

???? втілювати Ідеї, що об'єднують;

???? писати Проєкти, що допомагають іншим та роблять зміни в Країні;

???? Шукати партнерів, донорів, свою цільову аудиторію;

???? залучати Гранти та додаткове фінансування;

???? Розробляти довгострокові рішення та просувати їх у своїх громадах.

???? Для кого навчання?

До участі запрошуємо активних представників організацій громадянського суспільства з різних територіальних громад - громадські та благодійних організацій, волонтерські ініціативи, та інші громадські обєднання. Також це можуть бути як і організації з досвідом, так і новостворені організації громадянського суспільства. Перевага надаватиметься організаціям, волонтерським та ініціативним групам з Рівненської області, проте не обмежуться.

???? Як відбувається навчання?

Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» відбудеться протягом травня-липня 2023. Всі заходи відбуватимуться офлайн, у місті Рівне.

⚡Повний цикл навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» охоплює чотири тематичних блоки:

• Тренінг «Написання грантових заявок»

(26-28 травня, 30 травня - 01 червня, 12-14 червня; 16-18 червня) - 4 групи;

• Тренінг «Управління проєктами» (19-20 червня; 22-23 червня) - 2 групи;

• Тренінг «Партнерство в проєктах. Консорціум» (21 червня; 24 червня)* - 2 групи:

• Тренінг «Організаційний розвиток. Комунікації в проєктах» (27 червня; 29 червня)* - 2 групи.

* в рідких випадках дати можуть бути змінені

????Організатори забезпечать учасників харчуванням, покриють витрати вартості проїзду (за наявності квитків), та в разі необхідності - забезпечать проживанням в готелі. Також, за наявності вільних місць в групах, долучитись до навчання можуть і представники громад сусідніх областей Волинської, Тернопільської та Житомирської областей (та інші).

✍️ Зареєструватися можна за посиланням:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe6J2KeTb3izN.../viewform

???? Учасники усіх 4-х тематичних блоків навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» отримають Сертифікати. Також за результатами навчання найбільш активні та дієві учасники отримають менторську, консультаційну та адвокаційну підтримку експертів від ГО Агенція сталого розвитку міста.

???? Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаВПО #Рівненщина

#створюємо_можливості #розбудова_спроможність