Простір Інтеграції – це безбар’єрний хаб комплексної цільової підтримки людей на Рівненщині.

Простір Інтеграції – це безбар’єрний хаб комплексної цільової підтримки людей, які постраждали від війни чи опинилися в складних життєвих обставинах, вимушено переїхали на Рівненщину, допомоги адаптуватися та інтегруватися у життя громад якнайшвидше.

Для громадських організацій, волонтерів, міжнародних партнерів, бізнесу та влади Простір Інтеграції є місцем взаємодії та розвитку, аби спільно та ефективно подолати наслідки гуманітарної кризи в нашій країні.

Звертайтеся за адресою м.Рівне, вул. Словацького, 3а

або на гарячу лінію за номером 096 745 01 00.

Більше на сайті: https://www.integrationspace.org.ua


Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста з Рівненська обласна державна адміністрація та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Проєкт реалізується завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку містаГО Центр Інтеграції, РОО ВГО Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.

#UHF #UkraineHumanitarianFund #ukraine #humanitarianaid #InvestInHumanity #допомогаВПО #Рівненщина #простірінтеграції

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine