Об'єднуючись, ми можемо більше!

І це факт! Цьогоріч представники влади, громадські та благодійні організації, міжнародні партнери та небайдужі рівняни об'єднали свої зусилля, аби створити стійку підтримку для тих, хто найбільше її потребує в умовах війни. Наша команда ГО Агенція сталого розвитку міста є частиною цих важливих змін.

 Завдяки підтримці Гуманітарного фонду для України / UHF на Рівненщині реалізували масштабний соціально-гуманітарний проєкт - «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами». І саме у Рівному відкрили перший в Україні спеціальний центр комплексної допомоги для внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Ключові події проєкту:

1. Проведення заходів для посилення спроможності та згуртованості громадського сектору Рівненщини, що допомагають ВПО (спільні події, тренінги, воркшопи, школи менторства, форуми, консультації, суб-грантинг тощо).

2. Розробка «Системи координації та управління місцями колективного проживання», яка забезпечує прозорість та адресність надання соціальної підтримки та різних видів допомоги ВПО.

3. Створення Простір Інтеграції - безбар’єрного хабу комплексної цільової підтримки для ВПО на Рівненщині. Саме цей простір допомагатиме синхронізувати допомогу від влади, громадського сектору, міжнародних партерів для тих, хто її сьогодні потребує.


Які зміни відбулися та як це було - дивіться на звітному відео проєкту ???? ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 
 

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Проєкт реалізувався завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, РОО ВГО Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

Відео Павло Осіпов