Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» завершено

Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» від громадської організації Агенція сталого розвитку міста

???? 20 навчальних днів тренінгів для громадського сектору!

???? 120 активних представників стали випускниками/цями!

???? 83 ГО, БО, БФ, волонтерські та ініціативні групи, з досвідом та новостворені, релоковані організації взяли участь у навчальному інтенсиві!

???? Учасники/ці з міста Рівне та Рівненської області, а також із Київської, Волинської, Житомирської, Хмельницької областей, а також з міст Львів, Одеса, Маріуполь, Миколаїв та Запоріжжя.

⭕ Безоплатне навчання представників громадського сектору відбулося у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», завдяки фінансовій підтримці Гуманітарного фонду для України (UHF).

Навчання організувала команда ГО Агенція сталого розвитку міста протягом травня-червня у Рівному.

???? Вчилися писати грантові заявки, управлінню проєктами, партнерству в проєктах та формуванню консорціумів, організаційному розвитку та комунікаціям у проєктах.

Учасники/ці підготували нові проєкти реагування на гуманітарну кризу, що спричинена війною. У першу чергу допомога в проєктах націлена на вимушено переміщених осіб та осіб, які постраждали внаслідок війни.

???? Надалі проєктні команди організацій громадянського суспільства, що брали участь у навчальному інтенсиві «Розбудова & Спроможність», зможуть отримати консультації, менторську та адвокаційну підтримку від ГО Агенція сталого розвитку міста.

???? Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаВПО #Рівненщина

#створюємо_можливості #розбудова_спроможність

Olena Khmelnyk Вікторія Власюк Ivanka Harniuk Андрій Хмельник Олеся Гощук Krzysztof Łątka Микола Орлов Ольга Ютовець