Написали дитячу книжку «Місто шумить інакше»

???? Дуже тішимося тримати в руках свіжовидруковані примірники створеної нами дитячої книжки на екотематику «Місто шумить інакше». На фото авторки текстів: Інна МулявкаOlya Korsiuk, та 14-літня ілюстраторка Ксеня Кузьмінець.

???? Електронна версія: https://bit.ly/3fI0IyX
???? Переглянути презентацію книжки та театралізоване читання її від команди проєкту Година В Метроhttps://bit.ly/34f6Byb
???? Отримати безкоштовно друкований примірник - написати нам.


????Події книжки відбуваються у звичайному міському дворі багатоповерхівки в Рівному. Діти Надійка та Марко зустрічають Дерев’яна, який знайомить їх зі світом дерев, що живуть поряд з ними.

✍️ «Місто шумить інакше» — це цикл повчальних історій про життя міських дерев та вплив людини на них, про дружбу мешканців міста з природою, про світ біорізноманіття та його суперсили, про добрих героїв та шкідників.
???? Книжка містить інтерактивні завдання для дітей та їхніх батьків від Екологічного центру Рівненського міського Палацу дітей та молоді.

⚡Видання підготовлено за підтримки Український культурний фонд. Позиція Українського культурного фонду може не збігатися з думкою авторів.
✅ Книжка створена у межах культурно-екологічного проєкту Місто шумить інакше.

Організатори події: ГО Агенція сталого розвитку міста, ГІ Сад історій в РівномуЕкологічний центр ПДМ

#запідтримкиУКФ #містошумитьінакше #руйнуємоміфи_анедерева

фото Anton Trofimchuk