Допомагати сьогодні тим, хто допомагає іншим

???? Громадська організація Агенція сталого розвитку міста спільно з експертами/ками надає підтримку 25-ти громадським організаціям, благодійним фондам, волонтерським та ініціативним групам Рівненщини, які сьогодні активно допомагають постраждалим людям внаслідок війни.

???? Експертне консультування, менторська підтримка, адвокація - це ще один важливий етап проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», що відбувається за підтримки Гуманітарного фонду для України/ UHF.

????Це допомога в організаційному та інституційному розвитку окремої волонтерської ініціативи чи організації, що активно допомагають вимушено переміщеним особам.

????Це допомога у розробці довгострокових рішень та їх адвокації з питань включення ВПО у процеси розвитку громад, у яких вони зараз проживають.

????Це допомога у посиленні спроможності та розбудови громадського сектору на Рівненщині.

Довідково:

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#створюємо_можливості

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаВПО #Рівненщина