Адвокаційні кампанії в малих громадах Рівненщини

????Здолбунівська громада активно працює над інтеграцією вимушено переміщених осіб (ВПО) у життя громади

????У межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», ГО Агенція сталого розвитку міста спільно з експертами розробляють адвокаційні кампанії для громадського сектору в малих громадах Рівненщини. Метою є включення ВПО у процеси розвитку громад та розробки нових програм інтеграції ВПО в соціально-економічне життя громади та області.

???? У Здолбунівській громаді станом на сьогодні залишилося проживати 704 особи, що постраждали внаслідок війни. У серпні у громаді сформовано Раду ВПО, яка має на меті більш активно залучати нових мешканців до життя громади.

???? Експерти проєкту Микола Орлов та Микола Мокрик провели ряд зустрічей та зібрали перші успішні історії про життя ВПО в Здолбунівській громаді. Аби такі позитивні історії мотивували та надихали інших ставати проактивними. Ці приклади, а також результати дослідження потреб жінок ВПО та думки стейкхолдерів, будуть оформлені в буклет та презентовано для Здолбунівської громади.

Довідково:

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО Мережа 100 відсотків життя Рівне, ГО Агенція сталого розвитку міста, ГО Центр Інтеграції, Громадянська мережа ОПОРА / Рівне та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

#UHF #UkraineHumanitarianFund #Ukraine #HumanitarianAID #InvestInHumanity #ДопомогаВПО #Рівненщина #ПростірІнтеграції