Тренінги з гуманітарного реагування у Сумах: Початок інтенсиву для організацій громадянського суспільства

 

2-го лютого 2024 року місто Суми стало осередком, де розпочинається нова серія гуманітарних тренінгів, спрямованих на підвищення кваліфікації представників організацій громадянського суспільства. Це п'ятиденне навчання розраховане на удосконалення навичок у написанні грантів, дотриманні гуманітарних стандартів та впровадженні ефективних стратегій протидії насильству.

Понад 20 учасників з представників різноманітних громадських організацій Сумської області беруть участь у тренінгах, де акцент зроблений на практичних навичках та теоретичних знаннях, необхідних для розвитку гуманітарних проєктів.

 

Головними питаннями серед учасників є:

  • Чи можна навчитися писати грантові заявки за 3 дні тренінгів?

  • Як грамотно описувати щоденну рутинну діяльність, яка реалізується відповідно до гуманітарних стандартів?

  • Як залучати кошти на реалізацію соціально важливих проєктів та поширювати інформацію про них?

Тому мета нашої команди — поділитися професіоналізмом та мотивувати учасників розширювати горизонти своєї діяльності.

«Тренінги відкривають не лише нові горизонти знань, але й надають справжні інструменти для гуманітарних акторів. Навчання допомагає розуміти, що наша робота — це не тільки про допомогу, але й про розбудову стійких механізмів, спроможних впливати на розвиток громад і змінювати життя на краще. Відчуйте цю цінність разом із нами», — зазначає Олена Хмельник, національна координаторка проєкту.

«Гуманітарна Спроможність»: розвиваємо гуманітарні ініціативи та зміцнюємо кваліфікацію представників громадського сектору для ефективної роботи на благо громад.

_______________________

 Довідково

Проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України» реалізується ГО «Джерело надії України» у партнерстві з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

 

Для отримання детальної інформації щодо участі в заходах просимо звертатися до комунікаційниці проєкту Валерії Ісай, lera.isai25@gmail.com ; щодо партнерства в проєкті - до координаторки проєкту Олени Хмельник olena.khmelnyk@springofhope.org.ua.