Тренінги для закоханих у свою справу: розпочалося навчання для організацій громадянського суспільства у м.Чернігів

14-го лютого 2024 року місто Чернігів приймає в свої обійми тих, хто є справжніми закоханими у свою справу – представників організацій громадянського суспільства. Саме сьогодні розпочалися найочікуваніші тренінги для тих, кому не байдужа доля громад та людей в ускладнених умовах.

Справжні герої громадського сектору тепер мають можливість не лише розширити свій багаж знань, а й поглибити розуміння гуманітарних стандартів. Сьогодні «Гуманітарна спроможність» — не лише серія тренінгів, але й можливість відкрити нові горизонти для подолання гуманітарної кризи та надання допомоги.

 

Протидія гендерно зумовленому та домашньому насильству — важлива тема, яка входить до серії тренінгів. Ми віримо, що герої громади не лише вносять зміни у суспільство, але й розвінчують стереотипи та будують справедливе оточення. Тренінг надає можливість дізнатися про ефективні методи протидії насильству та обмінятися досвідом з подолання гендерних викликів.

Серцем тренінгів є навчання з написання грантових заявок. Тренери поділяться  власним досвідом та секретами успішного залучення фінансування на реалізацію проєктів. Закохані у свою справу отримають інструменти для створення позитивних змін у громадах та підтримки вразливих категорій населення

 

Серія тренінгів триватиме п’ять днів, і ми впевнені, що кожен із освітніх заходів принесе нові враження та знання. Для учасників це можливість стати частинкою спільноти, щоб разом створювати зміни, що будуть наближати нас до кращого майбутнього.

 

Нехай ця освітня можливість буде стимулом, який допоможе вам реалізувати власні ідеї та зробити світ навколо кращим.

«Гуманітарна Спроможність»: створюємо можливості для розвитку тих організацій громадянського суспільства, які закохані у власну справу і допомогу людям.

_______________________

 Довідково

Проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України» реалізується ГО «Джерело надії України» у партнерстві з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.


Для отримання детальної інформації щодо участі в заходах просимо звертатися до комунікаційниці проєкту Валерії Ісай, lera.isai25@gmail.com ; щодо партнерства в проєкті - до координаторки проєкту Олени Хмельник olena.khmelnyk@springofhope.org.ua.