РЕЄСТРАЦІЯ НА НАВЧАЛЬНИЙ ІНТЕНСИВ З НАПИСАННЯ ГРАНТОВИХ ЗАЯВОК «РОЗБУДОВА & СПРОМОЖНІСТЬ» ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА СУМЩИНИ (М.РОМНИ)

Розпочинаємо набір учасників на серію освітніх тренінгів з метою підтримати охочих зростати, навчатися перетворювати свої ідеї у проєкти, писати грантові заявки, залучати фінансування на реалізацію своїх ідей для громади, якісно комунікувати та шукати партнерів.

 

Триденний інтенсив “Написання грантових заявок”

 

Дати: 21-23 травня 2024 

 

Ми навчимо учасниць і учасників тренінгу писати грантові заявки та залучати кошти на ведення діяльності організації. Слухачі дізнаються про структуру, мету, проблему та її опис для грантової заявки, базові інструменти оцінки результатів проєкту, комунікації у грантових проєктах і програмну звітність за результатами.

 

Це нагода для представників ОГС Сумщини отримати нові знання, перейняти досвід практиків, відшукати відповіді на власні питання та долучитися до нетворкінгу з колегами.

 

Реєстрація: https://forms.gle/NSsZVaz27qJ5dnTZ8  

Повний цикл навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність»  відбуватиметься протягом травня 2024 року лише офлайн у місті Ромни, та має дві серії тренінгів:

  1. “Написання грантових заявок”

  2. “Комплексне реагування на випадки гендерно зумовленого насильства. Запобігання сексуальній експлуатації та насильству в контексті гуманітарного виклику”

 

Освітні тренінги є безоплатними.

Організатори забезпечать учасників харчуванням, покриють витрати вартості проїзду (за наявності квитків).

 

«Розбудова & Спроможність»: створюємо можливості для змін у громадах!

 

Довідково

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО БФ «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.