Продовжуємо реалізацію проєкту: відкриваємо хаби, навчаємо та допомагаємо

Продовжуємо реалізацію проєкту: відкриваємо хаби, навчаємо та допомагаємо

 

Наша команда продовжує активну реалізацію проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України». Найближчим часом ми запланували низку важливих подій у Харкові, Прилуках та Ромнах.

 

Уже в травні:

 

1. Запросимо харків’ян і харків’янок до участі у тренінгу «Написання грантових заявок» для представників організацій громадянського суспільства. Метою цього заходу є підвищення спроможності місцевих ініціатив у залученні додаткових ресурсів для реалізації своїх проєктів.

 

2. Проведемо у Прилуках тренінги «Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації». Ми навчимо вас захищати себе від будь-яких проявів насильства та сексуальної експлуатації, розповімо про техніки самодопомоги, практичні поради та рекомендації  як протидіяти домашньому та гендерно зумовленому насильству,  та як не стати потерпілими.

 

3. Реалізуємо у Ромнах також серію тренінгів «Написання грантових заявок» і «Жіноча сила: як запобігти будь-яким проявам насильства та експлуатації», щоб посилити спроможність жінок і місцевих представників громадського сектору.

 

Наразі у наших хабах «Простір Підтримки та Ініціатив» у Харківській, Сумській та Чернігівській областях завершуються ремонтні роботи для створення належних умов діяльності просторів. Із нетерпінням чекаємо нагоди провести наші освітні події у нових приміщеннях.

 

Найближчим часом ми поділимось із вами інформацією про відкриті реєстрації та детальними програмами заходів.

 

«Розбудова & Спроможність»: створюємо можливості!

 

Довідково:

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО «Благодійний фонд «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.
 

Для отримання детальної інформації щодо участі в заходах просимо звертатися до комунікаційниці проєкту Валерії Ісай, lera.isai25@gmail.com; щодо партнерства в проєкті - до координаторки проєкту Олени Хмельник olena.khmelnyk@springofhope.org.ua.