Харків’янки і харків’яни навчилися протидіяти насильству та опанували техніки самодопомоги

23-го лютого 2024 року у Харкові завершилася серія освітніх тренінгів на тему протидії гендерно зумовленому та домашньому насильству «Розбудова & Спроможність», за підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Понад 60 учасниць і учасників проявили свій інтерес до теми протидії насильству, тому завершили навчання на тематичних тренінгах. Освітній захід був корисним для осіб різних вікових категорій, сфер зайнятості та життєвих позицій.



 

Учасники та учасниці тренінгів були настільки вражені та задоволені тренінгами, що поділилися з командою організаторів особистими відгуками та історіями:

«Сьогодні День жіночого щастя. Відвідування тренінгу стало для мене найкращим подарунком. Тепла атмосфера на локації, уважні організаторки, мотивуюча, позитивна тренерка Ірина,  команда чарівних учасниць. Дякую за можливість отримати позитивні емоції, відчути турботу, обговорити важливі теми та отримати дієві інструменти із виявлення і протидії насильства», - зазначила Оксана.

«Словами мені не передати всю вдячність за увагу, участь і розуміння! Цей тренінг став ковтком свіжого повітря. Інформація була цінною та цікавою. Щиро раджу відвідати цей тренінг», - зазначила Анжеліка.

«Дякую організаторам і простору за тренінг. Було цікаво і дуже корисно. Сподобалося те, що розкрили декілька тем: домашнє насильство, здорові і токсичні стосунки, ненасильницьке спілкування. І ще сподобалося, що була і практика. Чекаю нові цікаві тренінги», - зазначила Марина.


Навчання відбулося у межах проєкту «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України», за підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

«Розбудова & Спроможність»: ділимося знаннями та досвідом з тими, хто хоче убезпечити себе від будь-яких проявів насильства!


Довідково:

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Джерело надії України» у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та БО «Благодійний фонд «Хай Тех», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.
 

Для отримання детальної інформації щодо участі в заходах просимо звертатися до комунікаційниці проєкту Валерії Ісай, lera.isai25@gmail.com; щодо партнерства в проєкті - до координаторки проєкту Олени Хмельник olena.khmelnyk@springofhope.org.ua.