Тренінг для дієвців культури «Гранти для культури 2024. Нові можливості».

 Два дні активного навчання у Рівному для дієвців культури на тренінгу «Гранти для культури 2024. Нові можливості». Два дні дискусій та творчої роботи в групах!

Учасники та учасниці тренінгу отримали найактуальнішу інформацію про гранти у сфері культури:

- Національна координаторка #EU4Culture Дарія Москалевич розповіла про нові можливості програми у наступному році.

- Наші тренери, Krzysztof Łątka та Olesya Hoschuk, розповіли про актуальні програми та грантові конкурси від різних фондів та донорів у напрямку культури на 2024 рік. Також поділилися досвідом, практичними кейсами та специфікою співпраці з українськими та міжнародними грантодавцями у секторі культури.

На воркшопах учасники об'єднувалися у нові проєкти, вчилися стратегічного підходу управлінню культурними проєктами, як чітко та зрозуміло описувати проблему, яку планують вирішити своїми культурними проєктами.

 Проєкт Стратегія розвитку культури Рівного дає нові можливості та професійно розвиває спільноту стейкхолдерів культури Рівного. Віримо, що у наступному році буде ще більше успішно реалізованих культурних та мистецьких проєктів.

Створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст несе відповідальність лише Управління Культури і туризму ВК Рівненської міської ради та ГО Агенція сталого розвитку міста, і він не відображає позиції Європейського Союзу.