Стратегію розвитку культури Рівного затвердили на сесії Рівненської міської ради

Історичний момент - вперше за історію Рівного на сесії Рівненської міської ради прийняли Стратегію розвитку культури Рівного до 2030-х років.

Сьогодні відбулася ключова подія для Рівненської територіальної громади та спільноти дієвців культури нашого міста - офіційно депутати затвердили документ "Стратегія розвитку культури Рівного до 2030-х років". 24 підтримали, 3 - утрималися, 4 - не голосували, 0- проти.

Не зважаючи на довгий процес дебатів, погоджень, обговорень, аргументів окремих депутатів "чому ні" та "що не так" - більшістю голосів ми отримали "ТАК!". Дякуємо всім хто підтримав, за довіру та цінність. Дякуємо всім хто "не підтримав" за те, що даєте нам можливість нових викликів та росту! Долучайтесь, разом можна більше!

Це надзвичайно важливо для культурного сектору міста, хоч ми й не планували зупинятися. Важливо для сталості та послідовності наших напрацювань, для стабільного розвитку культурного життя Рівного в умовах війни, та підсилення наших спільних мрій.

Переглянути весь документ стратегії: https://culture-rivne.com.ua/about/strategy.

Переглянути засідання сесії Рівненської міської ради (38.10 хв - 44.20 хв.) https://www.youtube.com/watch?v=YOlM4gT9HEs

 Створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст несе відповідальність лише Управління Культури і туризму ВК Рівненської міської ради та ГО Агенція сталого розвитку міста, і він не відображає позиції Європейського Союзу.