Представлення міста Рівне на регіональній конференції Мережі міст #EU4Culture у Грузії

#StrongerTogether

5-6 жовтня 2023 року у місті Цинандалі (Грузія) відбулася третя регіональна конференція Мережі міст #EU4Culture.

Мережа міст EU4Culture об'єднує 14 регіональних міст з України, Грузії, Вірменії, Азербайджану та Молдови. Мережа сприяє обміну знаннями, співпраці та спільним культурним партнерствам між містами.

Наше місто Рівне та успіхи в реалізації Стратегія розвитку культури Рівного на цій конференції представили Наталія Лозовська, керівниця Управління Культури і туризму ВК Рівненської міської ради, та Olena Khmelnyk, голова правління ГО Агенція сталого розвитку міста та координаторка проєкту.

Цьогоріч на конференції у Грузії учасники/ці поділилися своїм баченням щодо нетворкінгу та майбутньої співпраці, досягнутими результатами та практичним досвідом, отриманими у процесі реалізації своїх стратегій культури у своїх містах. Розглянули важливість сталого культурного туризму, що є потужним інструментом для розширення потенціалу культури, економічного зростання та добробуту місцевих громад.

Багато почутого відгукується і для Рівного - тож йдемо далі.

Подія відбулася у межах програми #EU4Culture, що фінансується Європейським Союзом та реалізується Goethe-Institut, Czech Centers, Danish Cultural Institute та Institut Français en Géorgie.