Навчальний тренінг «Розвиток та вдосконалення організаційної спроможності та розбудова партнерства»

⚡️ Вчилися якісному партнерству та чому важливо посилювати свою організаційну спроможність

???? Навчання «Розвиток та вдосконалення організаційної спроможності та розбудова партнерства для представників організацій та установ, що працюють у секторі культури» відбулося у межах проєкту Стратегія розвитку культури Рівного.

Одним із ключових напрямків втілення стратегії є саме посилення компетенцій та професійного зростання творців культури міста.

⚡ Кшиштоф Лонтка (Krzysztof Łątka), експерт з Польщі, поділився своїм 25-річним досвідом в галузі стратегічного управління та євроінтеграції України, управлінням різноманітними грантовими та бізнес-проєктами на міжнародному рівні.

???? Як визначити бенефеціарів проєкту, аналіз зацікавлених сторін, що таке правила day-to-day комунікації з партнерами, специфіка міжнародних проєктів, пошук партнерів та принципи транскордонного співробітництва, де шукати партнерів, основні принципи організаційної спроможності інституцій та організацій. Все це, та багато іншого підкріплено досвідом та практичними кейсами, мали змогу почути учасники тренінгу.

???????? Створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст несе відповідальність лише Управління Культури і туризму ВК Рівненської міської ради та ГО Агенція сталого розвитку міста, і він не відображає позиції Європейського Союзу.

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

#майструймо_місто_разом #Рівне #РівнеКультура

Фотографиня - Тетяна Осіпова