Налагоджуємо тіснішу співпрацю з польськими містами

???? Налагоджуємо тіснішу співпрацю з польськими містами

☺️ Команда проєкту Стратегія розвитку культури Рівного відвідала польські міста Люблін та Замосць. Метою поїздки було налагодити тіснішу співпрацю у культурній сфері, проаналізувати найкращі практики європейського управління, формат взаємодії «влада/комунальні заклади/громадські організації» та знайти спільні точки дотику для транскордонного партнерства.

???? Відбулися зустрічі з керівництвом Центру міжнародної співпраці, начальниками Департаменту культури, керівником Бюро розвитку туризму та представниками Центру культури Любліна. Також, відвідали Центр допомоги громадянам України у Любліні та міський зоопарк у місті Замосць.

⚡ Працюємо над програмою майбутньої мандрівки наших стейкхолдерів культури Рівного до Любліна, у межах проєкту Стратегія розвитку культури Рівного та реалізації стратегії.

???????? Проєкт Стратегія розвитку культури Рівного створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст несе відповідальність лише Управління Культури і туризму ВК Рівненської міської ради та ГО Агенція сталого розвитку міста, і він не відображає позиції Європейського Союзу.

#ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

#майструймо_місто_разом

#Рівне #Rivne #РівнеКультурне

Наталія Лозовська Olena Khmelnyk Natalya Shevchuk