Мистецький вечір Центру реабілітації м.Вараш зібрав аншлаг

Це було неймовірно! Вчорашня подія Вражай та надихай. Мистецький вечір Центру реабілітації м.Вараш зібрала повний аншлаг у залі. Повітря в Палаці культури було насичене любов’ю, теплом, щирістю, посмішками та обіймами. Але й інакше не могло бути????

На одній сцені з особливими акторами у театральній виставі «Соловейко з одним крилом» грали відомі містяни: Олександр Мензул (секретар Вараської міської ради), Отець Йосип Шарко (настоятель Свято-Софіївського храму УПЦ в м.Вараш), Дмитро Ющук (депутат Вараської МР), Вера Литвин (голова комітету підприємців в м.Вараш) та Світлана Пашко (директор Міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді). Актори достукалися до сердець глядачів, розчулили до сліз, натомість отримали гучні оплески та подарунки.

Адже «справжність птаха залежить не від величини крила, а від пісні, яка живе у його серці»❤️

У рамках мистецького проєкту «ВРАЖАЙ ТА НАДИХАЙ» відбулася виставка прикладного мистецтва, на якій можна було роздивитися різноманітні художні вироби,картини, панно, зроблені руками особливих митців Центру. Цього ж вечора у Палаці культури розпочала свою роботу фотовиставка портретів особливих акторів вистави, яка буде тривати до 11 листопада 2019 року. Мистецький вечір розпочали прем`єрою соціального відеоролика про рівні можливості в мистецтві, який ви можете знайти у соціальних мережах Вражай та Надихай та на сторінці події проєкту у facebook з назвою «Всі ми різні, але всі ми рівні».

Особливі актори «Центру реабілітації м.Вараш» та глядачі, організатори та партнери неймовірно вражені від побаченого перформенсу! Щасливі та надхненні, сповнені вірою у себе вихованці Центру націлені на нові перемоги та, не зупиняючись, творити далі!

❤️

Дякуємо Український культурний фонд, що підтримує інклюзивне мистецтво в Україні!

Дякуємо, нашим партнерам Будівельна компанія "Алатир-Інвест", Агенція сталого розвитку міста, ВП "Рівненська АЕС", що приєднались та допомогли створити це особливе свято у місті Вараш!

Дякуємо кожному, хто небайдужий та запалює серця іншим!

Вражайте себе щодня та надихайте інших!

Фото Ania Mischuk та Войцеховська Юля

#Вараш #ЗаПідтримкиУКФ #вражайтанадихай