Культуру Рівного творять Люди!

Культуру Рівного творять Люди!

Активні, творчі, ініціативні, небайдужі, сміливі. Які й роблять зміни навколо себе, вигадують нові проєкти, об'єднують інших, шукають додаткові можливості для реалізації ідей та надихають. Саме люди творять культуру у нашому місті та формують любов до Рівного.

ВАЖЛИВО єднатися, гуртуватися, співпрацювати, підтримувати одне одного, продовжувати творити та розвивати культурне середовище Рівного в умовах війни та майбутнього відновлення країни.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 

Завдяки нашим захисниками та захисницям, завдяки активності та згуртованості культурного середовища міста Рівне, допомозі експертів, підтримці #EU4Culture та Європейського Союзу, нам вдалося прожити ще один непростий рік війни та розпочати реалізацію Стратегія розвитку культури Рівного. Наступного року плануємо продовжувати розвивати спільноту дієвців культури у Рівному, працювати над розробкою проєктів рівнезнавства, перезавантаженням промоції культури та гостинності нашого міста, створенням культурно-туристичного порталу та концепції Мультикультурного об'єднавчого хабу (МОХ) для всього культурного середовища міста.

Долучайтеся ідеями та діями, діліться натхненням та своєю підтримкою з іншими!

Створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст несе відповідальність лише Управління Культури і туризму ВК Рівненської міської ради та ГО Агенція сталого розвитку міста, і він не відображає позиції Європейського Союзу.

За відео вдячні Pavlo Osipov