Конкурс для культурних і крос-інноваційних проєктів #EU4Culture

???? Конкурс для культурних і крос-інноваційних проєктів

????Програма #EU4Culture за підтримки Європейського Союзу, оголошує конкурс культурних та крос-інноваційних проєктів у нестоличних містах країн Східного партнерства:

- Рівне, Вінниця, Одеса (Україна);

- Кутаїсі, Поті, Зугдіді (Грузія);

- Чаренцаван, Іджеван, Севан (Вірменія);

- Хирдалан, Ленкорань, Шекі (Азербайджан);

- Кагул і Орхей (Республіка Молдова).

✨ Конкурс відкритий для некомерційних організацій, що представляють культурні та творчі сектори в країнах, які відповідають вимогам. Пропозиції можна подавати індивідуально або в консорціумі з двох-п’яти партнерів із відповідних країн. Основний заявник має бути зареєстрований на території одного з міст «Мережі міст EU4Culture», тоді як співзаявники можуть бути з інших міст за межами мережі.

КОНКУРС ПІДТРИМУЄ ДВА НАПРЯМКИ ПРОЄКТІВ:

???? Культурні проєкти зосереджені на культурному та мистецькому розвитку, продакшені чи презентації, просуванні місцевих культурних традицій та створенні простору для культурного обміну.

???? Крос-інноваційні проєкти спрямовані на подолання бар'єрів між різними секторами та сприяння розвитку місцевих екосистем шляхом поєднання культури, творчості, туризму та інших секторів.

⭕ Тривалість проєктів до 10 місяців (з жовтня 2023 року по липень 2024 року).

Максимальний грант на проєкт = 25 000 євро.

???? Ваші проєкти мають бути пов’язані з культурними стратегіями міст EU4Culture та спрямовані на розвиток цільової аудиторії, збільшення участі громадськості в культурі та професіоналізацію культурного та творчого секторів.

Заявку проєкту можна подавати до 25.07.2023 року (до 18:00) - https://gap-online.goethe.de/uk/

⚡ «Мережа міст EU4Culture» — це платформа, створена у межах проєкту EU4Culture з метою побудови співпраці в культурному та творчому секторах у 14 обраних містах, які отримали фінансування від ЄС для підготовки стратегій культурного розвитку.

EU4Culture реалізують Goethe-Institut Ukraine, Чеський центр, Датський культурний інститут, Institut Français de Géorgie.

https://euneighbourseast.eu/uk/opportunities/konkurs-dlya-kulturnyh-i-kros-innovaczijnyh-proyektiv-vid-eu4culture/?fbclid=IwAR1XgHBtDnGgeYciJxcKWK6QzSGIH0FgZ7t9-KJLRxwjjA6oWwC-UWATHgY